Diensten

Van de Ven Glazenwasserij focust zich naast het wassen van de ramen op het reinigen van zonnepanelen. Ook nemen we diverse overige schoonmaak diensten op ons waaronder dakgoten schoonmaken, overstekken schoonmaken of dakkapellenreiniging. Klik op de afbeeldingen hieronder om meer informatie te krijgen over onze diensten. 

Glasbewassing

De kernactiviteit bij Van de Ven Glazenwasserij bestaat uit het wassen van de ramen. Lees hier meer over hoe wij ons werk met plezier en precisie uitvoeren en streven naar 100% tevreden klanten. 

Zonnepanelen reiniging 

Het bedrijf heeft na vele verzoeken van klanten zich gespecialiseerd in het reinigen van de zonnepanelen. Lees hier meer over hoe dit werk met het professionele materiaal wordt uitgevoerd. 

Dakgoten schoonmaken 

Het personeel van het bedrijf staat vaak boven dakgoten en zien hierbij vaak dat deze vol zitten met bladeren, modder en ander vuil. Lees hier waarom het aan te raden is om dit tijdig leeg te maken. 

Overige diensten

De overige diensten zoals het schoonmaken van dakkapellen en overstekken worden ook graag voor de klanten uit handen genomen. Leer hier hoe wij dit werk doen. 

Van de Ven Glazenwasserij 

Door het gehele jaar verleend het bedrijf in Boekel en omstreken haar diensten met de periodieke glasbewassing. Hierbij zijn ze gericht op precisie en dat betekent dat ook de kozijnen goed worden gepoest. In de maanden Maart, April en Mei hebben ze het daarnaast ook druk met het reinigen van de zonnepanelen bij bestaande klanten maar ook nieuwe klanten. In deze maanden wordt het aangeraden om de zonnepanelen schoon te laten maken zodat het optimaal rendement biedt in de lange dagen die hierop volgen. Daarnaast worden en diverse diensten verleend zoals het legen van de dakgoten en schoonmaken van dakkapellen en overstekken. Het personeel attendeert de klanten als de dakgoten vol zitten, om ze te behoeden voor eventuele schade. Van de Ven Glazenwasserij biedt deze diensten zo voordelig aan. De overige werkzaamheden zoals het schoonmaken van dakkapellen en overstekken worden ook met precisie uitgevoerd. Hierbij is veiligheid ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. 

Contactformulier