Nieuws

Om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden en acties volg onze Facebookpagina. Hierop proberen we elke week een foto te plaatsen waar we in de week werkzaam zijn geweest met onze diensten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan! 

Daarnaast is het ook mogelijk om een review te plaatsen via Google. Al 15 tevreden klanten hebben hierop hun ervaringen gedeeld en daar zijn we heel blij mee. Zie hieronder een paar citaten van recensies van onze klanten: 

 

Olaf: ''Zeer vriendelijk in de omgang, zowel via WhatsApp als persoonlijk, komt op tijd, verricht goed werk, prima prijs/kwaliteit verhouding!'' 

 

Wim: ''Netjes op tijd volgens afspraak. Supersnel vakwerk geleverd.''

 

Susan: ''Erg netjes, goede service!'' 

 

Anne: ''Levert goed en netjes werk!'' 

 

Wilt u ook een review schrijven op Google? Klik hier!

 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel

Van de Ven Glazenwasserij 

Het bedrijf is gevestigd in Boekel maar is daarnaast actief in meerdere plaatsen die hieronder worden beschreven. Van de Ven glazenwasserij is gefocust op het leveren van kwaliteit en stelt zich flexibel op naar de wensen van de klanten. Het bedrijf heeft binnen drie jaar een klantenbestand op weten te bouwen van ruim 1000 klanten waar periodiek de ramen gewassen worden en is daarmee actief in de volgende plaatsen:

Glazenwasser Boekel 

Het schoonmaakbedrijf is gevestigd in Boekel en heeft in dit dorp ruim 100 klanten waarbij het haar diensten levert. Het aantal klanten groeit met elke week door mond-tot-mond reclame onder de tevreden klanten. Het bedrijf is er van overtuigd dat wanneer er kwaliteit wordt levert bij de klanten, er vanzelf een groei wordt gerealiseerd. De huizen waar de diensten worden afgenomen verschillen van grote klussen naar kleine klussen. Ook voor bijvoorbeeld alleen het wassen van de ramen boven kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over Glazenwasser Boekel.

Glazenwasser Gemert

Van de Ven Glazenwasserij is ook steeds meer aan het groeien in Gemert. Hierin zien we een grote vraag naar een glazenwasser voor de particuliere woningen waarbij kwaliteit en communicatie centraal staat. Het personeel van Van de Ven Glazenwasserij stuurt altijd persoonlijk een bericht via Whatsapp om aan te kondigen welke dag we langs komen om de ramen te wassen. Hierbij proberen we ook een specifieke tijd af te spreken. De communicatie is altijd tweezijdig. Soms kan het zo zijn dat het niet nodig is of dat het niet goed uitkomt. We vinden hier altijd samen weer een oplossing voor. Lees hier meer over Glazenwasser Gemert.

Glazenwasser Uden

Het glazenwassersbedrijf is actief in alle dorpen maar ook steden om een straal van 15 kilometer vanaf Boekel. We merken dat we steeds vaker aanvragen krijgen voor het wassen van de ramen in Uden. In Uden zijn er meerdere schoonmaakbedrijven die glasbewassing als dienst hebben. Van de Ven Glazenwasserij wil zich hiervan onderscheiden om de tijd te nemen om kwalitatief werk te verrichten voor een betaalbare prijs en het contact af te stemmen op de wensen van de klant. Lees hier meer over Glazenwasser Uden.

Glazenwasser Beek en Donk

Van de Ven Glazenwasserij is met haar diensten ook actief in Beek en Donk. Waaronder verschillende vrijstaande woningen maar ook straten waarin meerderen huizen meedoen. Om de prijzen zo voordelig mogelijk aan te bieden is het voor klanten een mogelijkheid om gezamenlijk met buurtgenoten een offerte op te vragen. In Beek en Donk is er maar een één glazenwassersbedrijf waardoor het lastig kan zijn om een goede glazenwasser te vinden. Lees hier meer over Glazenwasser Beek en Donk.

Glazenwasser Erp

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Erp dan kunt u gebruik maken van de diensten van Van de Ven Glazenwasserij. In Erp zijn er 4 glazenwassersbedrijven daardoor is de concurrentie hoger dan andere dorpen. Echter richten de meeste vooral op de glasbewassing bij bedrijfspanden en lopen ze niet heel warm voor particuliere huishoudens. Bent u op zoek naar een glazenwasser die zijn werk met plezier doet en kwaliteit levert? Vraag vrijblijvend een offerte op en als u wilt kunnen wij dezelfde week ervoor zorgen dat u ramen worden gewassen. Lees hier meer over Glazenwasser Erp.

Glazenwasser Handel 

De diensten van Van de Ven Glazenwasserij worden ook verleend in Handel. Hierbij focussen we ons op de glasbewassing van particuliere huishoudens. We hebben vele tevreden klanten en zijn hierin nog snel groeiende. Wilt u meer informatie: Lees hier meer over Glazenwasser Handel.

Glazenwasser Elsendorp 

In Elsendorp hebben we ongeveer 50 klanten die gebruik maken van onze diensten. Vele hiervan zijn allemaal in de zelfde buurt. Bij het verrichten van kwalitatief werk wordt er al snel door de buren gevraagd of we daar ook de ramen mogen wassen. Zo zijn we in Elsendorp gegroeid en zijn we blij met onze tevreden klanten. In Elsendorp kan het lastig zijn om een glazenwasser te vinden aangezien er in het dorp zelf geen zijn ingeschreven. Lees hier meer over Glazenwasser Elsendorp.

Glazenwasser Volkel

Ook in Volkel hebben wij meerdere klanten waar wij de ramen komen wassen. Bent u op zoek naar een goede glazenwasser en woont u in Volkel. Leer hier meer over Glazenwasser Volkel. 

Glazenwasser Venhorst 

In Venhorst en Landhorst hebben we ook meerdere tevreden klanten waar wij de ramen komen wassen. Bent u op zoek naar een glazenwasser voor uw woning? Lees hier meer over Glazenwasser Venhorst.

Glazenwasser Odiliapeel 

In Odiliapeel zijn er meerdere tevreden klanten die gebruik maken van de diensten van Van de Ven Glazenwasserij. In 2 wijken hebben wij meerdere straten waar wij periodiek langskomen om de ramen te wassen. Lees hier meer over Glazenwasser Odiliapeel.

Glazenwasser De Mortel 

Bent u op zoek naar een goede glazenwasser in De Mortel? Van de Ven Glazenwasserij heeft hier meerdere tevreden klanten waar het kwalitatief werk verricht. Leer hier meer over Glazenwasser De Mortel.

Glazenwasser Mill

Een stukje verder rijden is voor ons geen probleem. Zo zijn wij ook actief in Mill met onze diensten. Lees hier meer over Glazenwasser Mill. 

Contactformulier