Dakgoten schoonmaken 

Dakgoten reinigen 

We zien als glazenwasser vaak dat de dakgoten vol liggen met modder, mos en bladeren. Het is belangrijk om de dakgoten niet te laten ophopen met vuil. Door de opstapeling van al dat vuil kan het regenwater na verloop van tijd niet meer goed afgevoerd worden. Vooral na de herfst nadat de bladeren van de boom zijn is het belangrijk om de dakgoot schoon te maken.

Door jaarlijks dakgootreiniging toe te passen voorkomt u vochtplekken, schimmel binnenshuis en eventuele lekkage. Ook zal een dakgoot niet verzakken door het zware gewicht dat zich heeft opgestapeld. Daarnaast is het inschakelen van een specialist door gebrekkig onderhoud duurder, wanneer zij uw dakgoten moeten inspecteren en de regenpijpen moeten doorsteken met specialistisch materiaal.

 

Dakgoten schoonmaken is vaak een lastige en vervelende klus. Er wordt op een hoogte gewerkt dat voor de meeste mensen niet aangenaam is. We hebben het materiaal en kunnen er voor zorgen dat we de klus veilig voor u uit handen nemen. De Richtprijzen hiervoor zijn 6 euro per meter.

 

We rekenen alleen de meters die vol liggen. Weet u niet zeker of het nodig is om de dakgoten te legen, dan kunt u ons kosteloos laten langskomen. Wij zetten de ladder tegen de dakgoot en kunnen zo zien of het nodig is om de goten te legen. 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel