Overige schoonmaak werkzaamheden 

In het afgelopen jaar hebben we meerdere aanvragen gehad voor het schoonmaken van verschillend houtwerk/kunststof. Onder deze term nemen we het schoonmaken van het houtwerk/kunststof wat normaliter niet wordt meegenomen met het wassen van de ramen. Denk hierbij aan dakkapellen, overstekken, boeiborden of een gehele gevel. Dit houtwerk zijn grote ‘vuilvangers’. Met name aan de kant waar de zon kort of helemaal niet op staat, is vaak sprake van aangroei van mos en algen. Wat niet alleen de levensduur maar ook het aangezicht zeker niet ten goede komt. Tot nu toe hebben we veel klanten tevreden kunnen stellen met het verbijsterde resultaat na het reinigen van dit houtwerk

Het schoonmaken van deze klussen kost veel tijd en vereist het nodige professionele materiaal en boven macht werken. Wij willen u graag voorzien met onze diensten. We maken voor het reinigen gedeeltelijk gebruik van de telescopische steel met borstel en osmosewater toevoer. Daarna worden de hardnekkige vuile plekjes met het juiste schoonmaakmiddel verwijderd zodat het tot een perfect resultaat komt.

 

Naast het reinigen van de overstekken en overig houtwerk is het mogelijk om bij ons de overkappingen van kunststof of glas te laten reinigen. We gebruiken hiervoor ook ons osmosesysteem waardoor we het vuil gemakkelijk kunnen verwijderen. Ook is het mogelijk om het plafond van de overkapping door ons te kunnen reinigen of de rolluiken zowel aan de binnenkant als de buitenkant te reinigen. 

 

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het schoonmaken van de ramen na de bouw of verbouwing van een huis. Hierbij komt er vaak hardnekkig vuil op de ramen die er niet zomaar af gaat. Denk hierbij aan verf en plakresten. Deze verwijderen we met een glasschraper zodat het er weer netjes uit ziet. 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de prijzen van deze overige werkzaamheden die wij met veel plezier voor u willen verrichten.

 

Rolluiken reinigen

Voor de levensduur van de rolluiken is het belangrijk om ze schoon te houden. Door het reinigen van de binnen- en buitenkant van de rolluiken wordt er voorkomen dat er vuil en stof kan ophopen. Vieze rolluiken kunnen leiden tot allergieën en ademhalingsproblemen. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave voor het reinigen van de rolluiken. De prijzen voor de reiniging van de binnen- en buitenkant van de rolluiken variëren tussen 50 tot 100 euro per stuk. Dit is afhankelijk van de grootte en welke hoogte het rolluik gevestigd is. Op de afbeelding hieronder ziet u het resultaat bij een van onze klanten. 

Overstekken reinigen 

Vele klanten nemen meerderde diensten bij ons af. Waaronder het laten reinigen van de overstekken. De prijzen hiervoor liggen tussen de 5 en 7 meter per meter. De meeste klanten laten dit eens in de twee jaar reinigen. Hoe vaak het nodig is is afhankelijk van hoe snel het vies wordt. In de onderstaande afbeeldingen ziet u hoe we te werk gaan met osmosewater om de overstekken te reinigen. Het voordeel van osmosewater is dat schoon opdroogt aangezien het gedemoraliseerd water is. 

Dakkapel reinigen 

Het reinigen van een dakkapel is voor veel mensen een onmogelijke klus. Het dakkapel is vaak gelegen op een hoogte waar de klant er niet gemakkelijk bij kan. Daarnaast is er het juiste materiaal vereist om het dakkapel goed schoon te maken. Van de Ven Glazenwasserij maakt de dakkapellen schoon met een telescopische steel met daarop een borstel met toevoer van osmosewater. Hierdoor borstelen we het dakkapel weer schoon. De prijs hiervoor ligt tussen de 40 en 90 euro per dakkapel. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen. 

Overkapping schoonmaken

Zowel overkappingen van glas en kunststof kunt u bij ons laten reinigen. Deze worden gereinigd met een borstel met osmosewater toevoer. De bovenkant van de overkapping kunt u ook door ons laten schoonmaken. 

 

De prijzen voor het laten reinigen van de overkapping variëren tussen de 50 en 100 euro. Hierbij is het afhankelijk hoe vies de overkapping is, en hoe groot de overkapping is. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

                                           Glasbewassing na bouw

We hebben vele klanten na een verbouwing of het bouwen van een huis blij mogen maken met het schoonmaken van de ramen. Tijdens de bouw komt er veel vuil als cement, stucwerk, plak, verf en andere resten op de ramen. Dit krijg je er niet gemakkelijk af. 

Door zorgvuldig te werken met een schraper krijgen we de ramen weer helemaal schoon. 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel