Overige schoonmaak werkzaamheden

Schoonmaak werkzaamheden 

In het afgelopen jaar hebben we meerdere aanvragen gehad voor het schoonmaken van verschillend houtwerk/kunststof. Onder deze term nemen we het schoonmaken van het houtwerk/kunststof wat normaliter niet wordt meegenomen met het wassen van de ramen. Denk hierbij aan dakkapellen, overstekken, boeiborden of een gehele gevel. Dit houtwerk zijn grote ‘vuilvangers’. Met name aan de kant waar de zon kort of helemaal niet op staat, is vaak sprake van aangroei van mos en algen. Wat niet alleen de levensduur maar ook het aangezicht zeker niet ten goede komt. Tot nu toe hebben we veel klanten tevreden kunnen stellen met het verbijsterde resultaat na het reinigen van dit houtwerk

Het schoonmaken van deze klussen kost veel tijd en vereist het nodige professionele materiaal en boven macht werken. Wij willen u graag voorzien met onze diensten. We maken voor het reinigen gedeeltelijk gebruik van de telescopische steel met borstel en osmosewater toevoer. Daarna worden de hardnekkige vuile plekjes met het juiste schoonmaakmiddel verwijderd zodat het tot een perfect resultaat komt.

 

Naast het reinigen van de overstekken en overig houtwerk is het mogelijk om bij ons de overkappingen van kunststof of glas te laten reinigen. We gebruiken hiervoor ook ons osmosesysteem waardoor we het vuil gemakkelijk kunnen verwijderen. Ook is het mogelijk om het plafond van de overkapping door ons te kunnen reinigen of de rolluiken zowel aan de binnenkant als de buitenkant te reinigen. 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de prijzen van deze overige werkzaamheden die wij met veel plezier voor u willen verrichten.

Rolluiken reinigen

Voor het reinigen van de rolluiken aan de buitenkant en binnenkant hebben we de volgende richtprijzen: 

Prijzen reiniging rolluiken  (Incl. Btw)

 

Tot 1 meter breed

Begaande grond: €35
Eerste verdieping: €50
Tweede verdieping: €55

 

Tot 2 meter breed

Begaande grond: €40
Eerste verdieping: €55
Tweede verdieping: €60

 

Richtprijzen voor grotere afmetingen (Incl. Btw)

 

Tot 3 meter breed

Begaande grond: €50
Eerste verdieping: €70
Tweede verdieping: €75

 

Breder dan 3 meter

Begaande grond: €60
Eerste verdieping: €75
Tweede verdieping: €85

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel