Glazenwasser Uden

Goede glazenwasser in Uden

In Uden zijn er 15,150 huishoudens en er zijn nog geen 10 schoonmaakbedrijven. Dit kan het vinden van een goede glazenwasser voor uw woning lastig maken. Van de Ven Glazenwasserij is een klein bedrijf waardoor de kwaliteit makkelijk behouden kan worden. Ook het persoonlijke contact en de communicatie is een belangrijk aspect van een goede glazenwasser. Het personeel van Van de Ven Glazenwasserij beseft dit goed en stelt zich daarnaast flexibel op aan de wensen van de klant. Wij werken daarom ook niet met contracten of andere verplichtingen waar de klanten zich aan moeten houden. Van de Ven Glazenwasserij wast de ramen op de traditionele wijze: Raam inwassen en vuil verwijderen met een sopje uit een emmer door middel van een inwasser, en kozijnen afsponzen. Daarna droogtrekken met een raamtrekker en de vensterbank schoon en droogmaken. Het bedrijf richt zich op particuliere huishoudens die vaak kozijnen hebben die alleen via op deze manier helemaal schoon worden gemaakt. Het vinden van een Glazenwasser Uden kan via meerdere manieren. Zo kan je aan kennissen vragen of zij een goede glazenwasser kennen, maar het kan ook heel gemakkelijk via internet. Er zijn vele zoekmachines waaronder Google waar je met een zoekterm Glazenwasser Uden binnen enkele seconden vele resultaten hebt. Google heeft hiernaast ook een mogelijkheid om Reviews achter te laten bij een bedrijf. Zo kan je meteen zien hoe hoog het bedrijf scoort. Zie hier de Reviews van Van de Ven Glazenwasserij. 

 

Waarom een glazenwasser inhuren?

Er zijn verschillende redenen om de ramen te laten wassen: er is meer vrije tijd over, er zijn geen strepen op de ruiten, de kozijnen zijn schoon en houden een langere levensduur. Daarnaast is het vaak lastig om de hoge ramen aan de buitenkant te wassen. Niet iedereen heeft een ladder, en het is ook niet aangenaam om op deze hoogte de ramen te wassen. Het is vaak een hele klus waardoor er nogal tegenop wordt gekeken. Van de Ven Glazenwasserij heeft meerdere klanten in Uden waarbij we de ramen periodiek mogen wassen. Zij zijn zeer tevreden met onze werkzaamheden. Woont u in Uden en wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op.

Prijzen Glazenwasser Uden 

De prijzen van het wassen van de ramen is voor elk huis anders. Er zijn geen standaardprijzen die we aanhouden voor het wassen van de ramen. Het is wel gemakkelijk om een prijsopgave te doen. Doormiddel contact op te nemen via whatsapp en foto’s op te sturen van de ramen die gewassen mogen worden. Hierbij ontvangt u meteen een prijs waarvoor wij de ramen komen wassen. Aan welke prijzen moet u denken bij een glazenwasser Gemert:

 

Van de Ven Glazenwasserij zorgt er ten alle tijden voor dat ze haar diensten zo voordelig mogelijk aan kunnen bieden. Bent u benieuwd wat de kosten van u woning zijn? U kunt geheel vrijblijvend een prijsopgave doen door foto's op te sturen van ramen die gewassen mogen worden. We reageren dan nog op de zelfde dag en als de klant hierop akkoord geeft kunnen we samen meteen een datum inplannen wanneer we langs kunnen komen. Elk huis is anders dus we hanteren geen standaardprijzen. 

 

Zonnepanelen reinigen Uden

Naast het wassen van de ramen focussen wij ons op het reinigen van zonnepanelen. We zien onder onze klanten steeds meer gebruik van zonnepanelen. Om het rendement van de zonnepanelen te behouden is het raadzaam om ze elk jaar te reinigen. U kunt dit het beste in Maart of April doen. Zo kan je optimaal genieten van de lange dagen in het voorjaar en zomer. Ons bedrijf is hierin gespecialiseerd en is beschikking tot het professionele materiaal om de werkzaamheden uit te voeren. De zonnepanelen worden namelijk met osmose water gewassen. Voor meer informatie over het reinigen van de zonnepanelen klik hier.

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel