Glazenwasser De Mortel

Ramenwasser De Mortel

Van de Ven Glazenwasserij wast ramen bij verschillende particuliere woningen in De Mortel. De klanten houden wij tevreden om onze afspraken na te komen en kwalitatief werk te verrichten. Hierbij vinden we het belangrijk dat naast de ramen ook de kozijnen en deuren worden gewassen. We sturen onze klanten altijd een bericht van te voren als we langs willen komen. U bepaalt of het nodig is. We werken namelijk niet met contracten of verplichte afnames van onze diensten. 

 

Voordelen van een Glazenwasser De Mortel

Een glazenwasser die zijn werk netjes uitvoert zorgt voor ramen zonder strepen en schonen kozijnen. Hierdoor ziet de woning er mooier uit en zorgt het voor een langere levensduur van ramen en kozijnen. Verder worden ook de ramen boven netjes gewassen waardoor je zelf niet hoeft te stunten op de ladder. 

Prijzen Glazenwasser De Mortel

De prijzen worden bij Van de Ven Glazenwasser zo voordelig mogelijk aangeboden. Hierin is het zelf ook mogelijk om hier aan bij te dragen. Wanneer er bijvoorbeeld een offerte wordt gedaan met buurtgenoten samen dan is het mogelijk dat de prijzen voordeliger worden aangeboden. Hieronder is een prijsindicatie te zien. Echter is dit voor elk huis anders. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Wij proberen de zelfde dag nog een prijsopgave te geven voor het wassen van de ramen voor uw woning. 

Huis Prijs
Rijtjeshuis € 25
2 onder 1 kap woning € 35
Vrijstaande woning € 45

Zonnepanelen reinigen De Mortel

De zonnepanelen kunt u ook bij ons laten reinigen. Wij gebruiken hiervoor ons osmosewater systeem. Zo kunnen we op professionele wijze de zonnepanelen weer laten blinken waardoor ze optimaal rendement opleveren.

De kosten van het laten reinigen van de zonnepanelen zijn tot 15 panelen 60 euro en daarna is elk extra paneel 3 euro. Meer informatie over het laten reinigen van uw zonnepanelen? Klik hier! 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel