Glazenwasser Mill

Ramenwasser Mill

Van de Ven Glazenwasserij richt zich met name op particuliere woningen. Hierbij vinden we het belangrijk om kwalitatief werk te leveren en ons flexibel op te stellen naar onze klanten. Met kwalitatief werk richten we op het wassen van de ramen, maar ook de kozijnen en deuren. We wassen de ramen op de traditionele wijze. Dit betekent dat we met een emmer en spons te werk gaan en niet met een telescopisch steel met borstel. Hierdoor kunnen we garanderen dat de kozijnen ook helemaal schoon zijn. We stellen ons flexibel op aan de wensen van de klanten. We sturen de klanten altijd van te voren een bericht en geven hen de keuze of het nodig is. We werken dus niet met contractvormen. 

Waarom een glazenwasser Mill?

Een glazenwasser die zijn werk goed verricht kan u veel vrije tijd opleveren die u ergens anders aan kunt besteden. Daarnaast zorgt een goede glazenwasser ervoor dat de ramen streeploos worden gewassen en worden de bovenramen ook meegenomen. 

Wat kost een goede glazenwasser Mill? 

Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen die wij vaak vragen bij de soort huizen. Dit is echter een indicatie. Elk huis is anders en daarvoor maken wij graag voor u vrijblijvend een offerte. Als u wilt weten wat de prijs is voor het laten wassen van uw woning? Dat is vandaag nog mogelijk! Door foto's door te sturen via Whatsapp van uw woning. Wij sturen dezelfde dag nog een prijsopgave. 

Huis Prijs
Rijtjeshuis € 25
2 onder 1 kap woning € 35
Vrijstaande woning € 45

Zonnepanelen reinigen Mill

Wij reinigen ook zonnepanelen! Bent u op zoek naar iemand die u zonnepanelen weer optimaal rendement kan laten opleveren dan bent u bij ons bij het goede adres. Wij hebben het professionele materiaal om deze klus te klaren en zijn zeer voordelig. 

De kosten van het laten reinigen van de zonnepanelen zijn tot 15 panelen 60 euro en daarna is elk extra paneel 3 euro. Meer informatie over het laten reinigen van uw zonnepanelen? Klik hier! 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel