Glasbewassing

Glazenwasser particulier 

Ramen wassen is voor de meeste mensen een tijdrovende klus waar maar tegenop wordt gekeken, en vaak wordt uitgesteld. Voor vele is het lastig om de ramen volledig streeploos te wassen en dan heb je nog de bovenramen die alleen met een ladder te bereiken zijn. Gelukkig bieden wij hiervoor een oplossing. Van de Ven Glazenwasserij focust zich op de glasbewassing van particuliere woningen. Wij voeren onze werkzaamheden onder andere uit in Boekel, Gemert, Uden en Beek en Donk maar ook buiten deze regio. Of je nu je ramen eenmalig schoon wil laten maken of met enige regelmaat, aan de binnen- of buitenzijde van je woning, alles is mogelijk bij Van de Ven Glazenwasserij! 

Traditionele glasbewassing  

Van de Ven Glazenwasserij wast de ramen op de traditionele wijze. Hierbij wordt er gewerkt met een inwasser, spons, trekker en een doek om het netjes af te werken. Het voordeel van deze werkwijze is dat de ramen en kozijnen tot in de detail schoon worden gemaakt. De traditionele wijze is voor het wassen van woningen daardoor zeer effectief om de klanten tevreden te stellen. Naast dat de ramen en kozijnen worden gewassen, worden ook de vensterbanken en deuren meegenomen. De voordelen van het periodiek wassen van de ramen is dat het er verzorgd uitziet en de conditie en levensduur van de omliggende kozijnen bevordert.  

Klanten

Van de Ven Glazenwasserij heeft een klantenbestand van ruim 200 tevreden klanten die periodiek gebruik maken van het laten wassen van de ramen. Wij zijn gericht op een lange termijn relatie met de klant en stellen ons flexibel op met betrekking tot de wensen van de klant. Het contact met onze klanten gaat vaak via Whatsapp. Via een appje stellen wij onze klanten op de hoogte wanneer we langs komen om de ramen te wassen. We zullen dus nooit zomaar gaan wassen. Daarnaast werken we niet met contracten of verplichtingen dus als klant ben je vrij om te bepalen om de ramen gewassen mogen worden. De meeste klanten hebben een afname van 4 à 6 keer per jaar. Dit betekent dat de klanten elke 2 à 3 maanden een appje krijgen met de vraag of we de ramen mogen wassen. Betalingen kunnen op rekening, maar ook via een tikkie of contant. Wat u het fijnste vindt!

Prijzen glazenwasser 

Om de prijzen voor u zo laag mogelijk te houden hebben we veel klanten waar we ook bij de buren terecht mogen voor het wassen van de ramen. Hierdoor hebben we minder reistijd zodat we de voordeligste prijs aan kunnen bieden. Er is geen standaard prijs die we tellen voor soorten huizen aangezien elk huis anders is. 

 

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het wassen van de ramen voor uw woning? Stuur een appje met de foto’s van de ramen die gewassen mogen worden naar 06-57220775 of neem contact met ons op om een afspraak te maken om vrijblijvend een prijsopgave te doen.

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel