Glazenwasser Volkel 

Ramenwasser Volkel 

Van de Ven Glazenwasserij is ook actief in Volkel. Het bedrijf richt zich met namen op particuliere woningen. Het is daarbij belangrijk dat afspraken na worden gekomen en de ramen perfect worden gewassen. Dit betekent ook dat de kozijnen, deuren en vensterbanken worden meegenomen. Van de Ven Glazenwasserij heeft ruim 200 klanten waarbij ze 4 a 6 keer per jaar terugkomen voor het wassen van de ramen. Het personeel stuurt dagen van te voren een bericht va Whatsapp met de vraag of de ramen weer eens gewassen mogen worden. Waarbij als het nodig is samen wordt gekeken naar een datum en tijd. Het bedrijf werkt niet met contracten of vaste afnames. 

Voordelen Glazenwasser Volkel 

Een goede ramenwasser zorgt ervoor dat de ramen streeploos worden gewassen. Daarnaast worden ook de kozijnen, deuren en vensterbanken schoongemaakt. Hierdoor ziet het huis er verzorgd uit en heb je hier geen zorgen meer aan. Ook zorgt de glazenwasser ervoor dat de ramen boven worden gewassen. Het periodiek wassen van de ramen zorgt voor een langere levensduur van kozijnen en ramen. 

Prijs glazenwasser Volkel 

Wilt u vandaag nog weten was de prijs is voor het ramenwassen van uw woning? Dit is mogelijk door foto's van u woning op te sturen naar 06 572 207 75 met het adres er bij. Wij reageren de zelfde dag nog met een prijs waarvoor wij de ramen komen wassen. Dit is geheel vrijblijvend. 

Zonnepanelen reinigen Volkel 

Onder onze klanten kregen wij vaak de vraag of wij ook zonnepanelen reinigen. Vandaar dat wij ons daar met het professionele materiaal in hebben gespecialiseerd. Wij reinigen de zonnepanelen met osmosewater en een zachte borstel om te zorgen dat er weer optimaal rendement kan worden behaald. 

De prijs voor het laten reinigen van de zonnepanelen is rond de 5 euro per paneel. Meer informatie over het laten reinigen van uw zonnepanelen? Klik hier! 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel