Glazenwasser Odiliapeel 

Ramenwasser Odiliapeel 

Van de Ven Glazenwasserij is met haar diensten ook actief in Odiliapeel. Het bedrijf focust zich met name op het wassen bij particuliere woningen. Daarbij is het belangrijk om afspraken na te komen en goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Wij streven hiernaar en dit zien wij terug onder onze tevreden klanten. Het leveren van kwaliteit ligt bij ons ook hoog in het vaandel. Wij wassen de ramen op de traditionele wijze, ofwel met een spons en ramentrekker. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen en zijn we in staat om ook de kozijnen, deuren en vensterbanken schoon te maken. Wij komen bij onze klanten vaak 4 a 6 keer per jaar. Wij werken niet met contracten. We sturen onze klanten een paar dagen van te voren een bericht via Whatsapp met de vraag of de ramen weer gewassen mogen worden. De klanten zijn dan vrij om te bepalen of het nodig is en zijn zo ook in staat om de horren er uit te halen. 

Voordelen van een goede glazenwasser voor uw woning

Het wassen voor de ramen is niet voor iedereen weggelegd. De klus vergt veel tijd en er is wat materiaal vereist om de ramen streeploos te wassen en ook nog de ramen boven bij te kunnen. Een goede glazenwasser neemt deze zorgen weg. Hierdoor houden de klanten meer tijd over voor andere dingen. Daarnaast wordt de levensduur van de ramen en kozijnen langer wanneer deze periodiek worden gewassen. 

Prijzen Glazenwasser Odiliapeel

De prijs voor een Glazenwasser Odiliapeel verschilt natuurlijk per huis. Een prijsopgave doen is eenvoudig en zo weet u vandaag nog voor welk bedrag we langskomen om de ramen te wassen. 

 

  • Stuur een bericht via Whatsapp naar 06 572 207 75 met de foto's van het huis 
  • Benoem ook even het adres 
  • Wij reageren dezelfde dag nog met een prijs waarvoor we de ramen kunnen wassen 
  • Bij akkoord kunnen we binnen 1 week langskomen om de ramen te wassen als u dit wilt. 

Zonnepanelen reinigen Odiliapeel 

Wij hebben al meerdere klanten mogen voorzien voor het reinigen van de zonnepanelen. Hiervoor hebben we ons laten specialiseren met een osmosesysteem. Om optimaal rendement te behouden is het raadzaam om elk jaar in maart of april de zonnepanelen te laten reinigen op professionele wijze. 

De kosten van het laten reinigen van de zonnepanelen zijn tot 6 euro per stuk. Meer informatie over het laten reinigen van uw zonnepanelen? Klik hier! 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel