Glazenwasser Boekel

Op zoek naar een goede Glazenwasser in Boekel ?

In Boekel zijn er twee glazenwassers bedrijven actief waaronder Van de Ven Glazenwasserij. Zij onderscheiden zich door de focus te leggen op de dienstverlening bij particuliere huishoudens. In Boekel groeien de huizen en nieuwe wijken nog net niet uit de grond. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe huizen gebouwd en zo stijgt de vraag naar de diensten van glazenwassers. Hierdoor is het in Boekel lastig om een goede betaalbare glazenwasser te vinden. Hoe zoek je een goede glazenwasser in Boekel? Er zijn verschillende mogelijkheden om een glazenwasser te vinden, waaronder het gebruik maken van het internet. Door het te 'Google' bijvoorbeeld. Ook gaat het via-via vaak rond. Bijvoorbeeld de buren die een glazenwasser hebben, of een bekende die wel een goede glazenwasser kent. 

Waarom een glazenwasser inhuren?

Bij het inhuren van een glazenwasser wordt gekeken naar welke voordelen het je kan opleveren. Zo zorgt een goede glazenwasser ervoor dat de ramen en kozijnen goed schoon worden gemaakt. Je hebt zo nooit meer last van strepen op de ramen. Daarnaast scheelt het een hele hoop tijd die je ergens anders aan kunt besteden. De ramen wassen is vaak een klus wat veel tijd in beslag neemt en niet echt bijdraagt aan je levensvreugde. Vele kijken er meestal tegenop om de ramen te wassen. En als je de motivatie hebt gevonden om de ramen te wassen heb je nog de bovenramen die alleen met een ladder te bereiken zijn. Op een hoogte de ramenwassen of überhaupt op een ladder staan ervaren de meeste mensen als onprettig. Genoeg redenen dus om de ramen te laten wassen. 

 

Het is ook mogelijk om de ramen aan de binnenkant te laten wassen. We zijn blij om de mensen hiermee te kunnen helpen. U kunt ook gebruik maken van onze diensten na dat er veel aanslag is na bijvoorbeeld het verven of verbouwen van het huis. We gebruiken een schrapertje om er voor te zorgen dat er geen kit of verf meer op de ruit zit. 

Prijs glazenwasser Boekel

Er zijn verschillende manieren om er achter te komen wat het kost om de ramen te laten wassen voor uw woning. Zo kan je er voor kiezen om meerdere offertes uit te zetten bij bedrijven of na te vragen wat familie of vrienden met een huis met ongeveer net zo veel ramen betalen. Bij Van de Ven Glazenwasserij is het heel gemakkelijk om een prijsopgave te doen. Zo is het mogelijk om via whatsapp foto's te sturen van het huis waarna er de zelfde dag nog wordt gereageerd met een prijs waarvoor we de ramen komen wassen.

Zonnepanelen reinigen Boekel

Op aanvraag van veel van onze klanten hebben wij ook laten specialiseren op het reinigen van de zonnepanelen. We hebben hiervoor het professionele materiaal gekocht om de klanten met deze dienst te voorzien. Steeds meer huizen stappen over naar het gebruik van zonnepanelen. Om het rendement te behouden is het raadzaam om het elk jaar in Maart of April te laten reinigen. Voor meer informatie over het reinigen van de zonnepanelen klik hier of neem contact op via het onderstaande contact formulier. 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel