Over Ons - Van de Ven Glazenwasserij 

Van de Ven Glazenwasserij is opgericht in 2020 en richt zich met name op het wassen van de ramen bij particuliere huishoudens. Het bedrijf is gevestigd in Boekel en is werkzaam binnen een straal van 15 km. Bij ons staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel en stellen we ons zelf flexibel op naar de wensen van onze klanten. We doen ons werk met enthousiasme en plezier en houden van een beetje aanspraak met onze klanten.

Het bedrijf is snelgroeiende en neemt elke dag weer nieuwe klanten aan, die vaak op het bedrijf komen door mond-tot-mond reclame. Er zijn inmiddels ruim 400 klanten waarbij we periodiek langskomen voor het wassen van de ramen. Deze klanten nemen ook overige diensten van ons af zoals bijvoorbeeld het legen van de dakgoten of het reinigen van de zonnepanelen. We zijn blij om ze hiermee te helpen.

Het team van Van de Ven Glazenwasserij bestaat uit 4 jonge jongens die doordeweeks en op de zaterdagen het werk verrichten. De oprichter van het bedrijf Jelle van de Ven communiceert persoonlijk met de klanten om ze tijdig te informeren wanneer we langskomen om de ramen te wassen.

Jelle heeft na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan als glazenwasser zijn eigen bedrijf begonnen in de glazenwasserij. Hij zag dat andere bedrijven moeite hadden met het tegemoet komen van de wensen van potentiële klanten op het gebied van communicatie en flexibiliteit. Met het leveren van kwaliteit en het goed communiceren met onze klanten hebben we het afgelopen jaar een snelle groei in ons bedrijf kunnen realiseren. Jelle is in 2022 afgestudeert bij de opleiding  ‘Fontys Hogescholen – Ondernemershap en Retail management’. Zijn passie ligt in het ondernemen en is blij dat hij dit kan uitoefenen binnen zijn eigen bedrijf.

Team

Naam: Max Lucker 

Leeftijd: 20 

Koffie: Lekker, doe maar zwart

Naam: Jelle van de Ven 

Leeftijd: 22

Koffie: Zonder iets erin, lekker

Naam: Rik de Haard

Leeftijd: 21

Koffie: Graag, zwart is goed

Naam: Kian Jansen

Leeftijd: 20 

Koffie: Lekker, met een scheutje melk 

Sociale media 

Neem gerust een kijkje op onze Facebook en volg ons om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en leuke foto's waar we aan het werk zijn. Om Facebook te openen klik hier

Via Facebook kunt u ons ook altijd een bericht sturen om een prijsopgave te doen. We zijn echter het best bereikbaar via Whatsapp of E-mail. Klik hier voor de contactgegevens van Van de Ven Glazenwasserij. 

 

 

Reviews 

Vele klanten hebben de moeite genomen om een review te schrijven op Google. Dit stellen wij zeer op prijs. Het is altijd leuk om terug te lezen dat de klanten tevreden zijn met de werkzaamheden die we verrichten. Dit blijkt uit de 15 reviews die tot op heden voor ons bedrijf zijn gegeven. Als u de reviews wilt bekijken of een review wilt schrijven dan kunt u dat via Google doen. Klik hier om een review te schrijven of klik op de afbeelding hieronder. 

 

Contactformulier

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel