Over Ons - Van de Ven Glazenwasserij 

Van de Ven Glazenwasserij is opgericht in 2020 en focust zich op de glasbewassing bij particulieren en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Boekel en is werkzaam binnen een straal van vijftien kilometer. Naast het wassen van de ramen zijn we ook gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen, overstekken, overkappingen, gevels, rolluiken en het legen van de goten. We doen ons werk met enthousiasme en plezier en houden van een beetje aanspraak met onze klanten.

In de afgelopen drie jaar is er een vaste klantenkring opgebouwd van ruim 1000 klanten. We zijn met deze klanten gefocust op de lange termijn en we zijn blij dat we hen kunnen helpen met onze diensten. We nemen elke dag weer nieuwe klanten aan die voornamelijk binnenkomen via mond-tot-mond reclame. 

Het team van Van de Ven Glazenwasserij bestaat uit 5 jonge jongens die werken op maandag tot en met zaterdag. De communicatie met de klanten verloopt via Jelle van de Ven die via telefoon of Whatsapp de klanten tijdig laat weten op welke dag ze de schoonmakers kunnen verwachten. 

 

Jelle heeft na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan als glazenwasser zijn eigen bedrijf begonnen in de glazenwasserij. Hij zag dat andere schoonmaakbedrijven moeite hadden met het tegemoet komen van de wensen van potentiële klanten op het gebied van communicatie en flexibiliteit. Met het leveren van kwaliteit en het goed communiceren met onze klanten hebben we het afgelopen jaar een snelle groei in ons bedrijf kunnen realiseren. Jelle is in 2022 afgestudeerd bij de opleiding  ‘Fontys Hogescholen – Ondernemershap en Retail management’. Zijn passie ligt in het ondernemen en is blij dat hij dit kan uitoefenen binnen zijn eigen bedrijf.

 

Werken bij Van de Ven Glazenwasserij

We staan altijd open voor nieuwe mensen die ons gezellige team willen versterken. Stuur gerust een bericht om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

 

Team

Naam: Sam van de Pol

Leeftijd 22 

Koffie? Ja, met melk.

Naam: Roël Emonds

Leeftijd: 21

Koffie? Uhm, heb je ook Cola of Fanta? 

Naam: Jelle van de Ven 

Leeftijd: 24

Koffie? Lekker, met een beetje melk.

Naam: Rik de Haard

Leeftijd: 23

Koffie? Graag, zwart is goed

Naam: Vince van Mierlo

Leeftijd: 22

Koffie? Liever water, of thee

Sociale media 

Neem gerust een kijkje op onze Facebook en volg ons om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en leuke foto's waar we aan het werk zijn. Om Facebook te openen klik hier

Via Facebook kunt u ons ook altijd een bericht sturen om een prijsopgave te doen. We zijn echter het best bereikbaar via Whatsapp of E-mail. Klik hier voor de contactgegevens van Van de Ven Glazenwasserij. 

 

 

Reviews 

Vele klanten hebben de moeite genomen om een review te schrijven op Google. Dit stellen wij zeer op prijs. Het is altijd leuk om terug te lezen dat de klanten tevreden zijn met de werkzaamheden die we verrichten. Dit blijkt uit de 25 reviews die tot op heden voor ons bedrijf zijn gegeven. Als u de reviews wilt bekijken of een review wilt schrijven dan kunt u dat via Google doen. Klik hier om een review te schrijven of klik op de afbeelding hieronder. 

 

Contactformulier

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel