Glazenwasser Venhorst

Ramenwasser Venhorst  

In Venhorst kan het lastig zijn om een glazenwasser te vinden aangezien er geen ingeschreven staan. Zo kom je al snel uit op bedrijven in bijvoorbeeld Boekel of andere gemeentes. Van de Ven Glazenwasserij is gevestigd in Boekel en is onder andere werkzaam in Venhorst en Landhorst. Wij zijn voornamelijk gericht op de dienstverlening bij particuliere huishoudens. Daarbij focussen we ons op het leveren van kwaliteit en goed te communiceren met onze klanten. Om de kwaliteit te kunnen garanderen wassen wij op de traditionele wijze. Dit houdt in dat we de ramen wassen met een spons en ramentrekker. Hierdoor zorgen we ervoor dat ook kozijnen, deuren en vensterbanken worden schoongemaakt. De communicatie met onze klanten gaat via Whatsapp. Zo sturen wij onze klanten altijd een appje voordat we de ramen wassen. De klant kan zo zorgen dat horren er uit zijn. Mocht het niet uitkomen is dat ook niet erg. Wij stellen geen verplichte afnames per jaar. Bij de meeste klanten komen we één keer in die 10 weken.

Voordelen van een goede glazenwasser

Een goede glazenwasser zorgt ervoor dat de ramen streeploos worden gewassen en ook de kozijnen, vensterbanken en deuren worden schoongemaakt. Het wassen van de ramen is vaak een langdurige klus binnen het huishouden. Bij het inhuren van een glazenwasser hoef je hierom geen zorgen meer te maken. Naast dat het huis er verzorgder uit ziet bevorderd het periodiek wassen ook de levensduur van de ramen en kozijnen. 

Een glazenwasser zorgt er ook voor dat de bovenramen ook worden gewassen, hierdoor hoef je zelf niet op de ladder te staan. 

Prijzen Glazenwasser Venhorst 

In de onderstaande tabel zie je een prijsindicatie over de soorten huizen. Dit is echter een indicatie, het kan dus ook meer of minder zijn. Een prijsopgave doen is heel eenvoudig. Vandaag kan je nog te weten komen waarvoor wij de ramen komen wassen. Via Whatsapp kun je ons de foto's van het huis sturen met het adres. Daarop zullen wij meteen reageren met een prijs. Dit is geheel vrijblijvend.

Huis Prijs
Rijtjeshuis € 25
2 onder 1 kap woning € 35
Vrijstaande woning € 45

Zonnepanelen reinigen Venhorst 

Wij focussen ons ook op het reinigen van zonnepanelen. Wij hebben het professionele benodigde materiaal om deze klus zeer voordelig voor u uithanden te nemen. Wij wassen de zonnepanelen met osmosewater en een zachte borstel. Hierdoor zullen ze weer optimaal rendement opleveren. 

De kosten voor het laten reinigen van de zonnepanelen zijn tot 15 panelen 60 euro, en vanaf elk extra paneel daarna 3 euro per paneel. Klik hier voor meer informatie over het reinigen van de zonnepanelen. 

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel