Glazenwasser Elsendorp

Ramenwasser Elsendorp 

Van de Ven Glazenwasserij levert haar diensten ook af in Elsendorp. We focussen ons met name op de particuliere woningen en richten ons daarbij op het leveren van kwaliteit. De ramen worden gewassen, maar ook de kozijnen deuren worden meegenomen. Zo streven wij naar 100% tevreden klanten. Wat ook een belangrijk punt is bij het ramenwassen bij particuliere huishoudens is het persoonlijk contact met de klanten. De communicatie gaat vaak via Whatsapp. Hierdoor stellen wij onze klanten van te voren op de hoogte wanneer we langskomen om te ramen te wassen. Het is aan de klant om te bepalen of het nodig is. Wij werken namelijk niet met vaste contracten. Wel zien we vaak terug dat de meeste klanten een keer in de 8 a 12 weken de ramen laten wassen. Meer informatie, lees hier!

De voordelen op een rijtje

De voordelen van een goede glazenwasser: 

  • De ramen worden streeploos gewassen 
  • De ramen worden boven gewassen 
  • De klant spaart tijd 
  • Levensduur van ramen en kozijnen gaat langer mee 
  • Geen zorgen meer aan de ramen die gewassen moeten worden 

Prijzen Glazenwasser Elsendorp 

Wat kost een goede glazenwasser?  U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een prijsopgave doen en dan weet u de zelfde dag nog waar voor wij de ramen komen wassen. Dit doet u door foto's van het huis te sturen via whatsapp naar 06 57220775. 

Zonnepanelen reinigen Elsendorp 

Bent u op zoek naar iemand die u zonnepanelen op professionele wijze en ook betaalbaar kan reinigen. Dan kunt u ook contact opnemen met ons. Wij richten ons ook op het reinigen van zonnepanelen na vele aanvragen onder onze klanten hebben wij de professionele spullen hiervoor aangeschaft en ons hierin gespecialiseerd. 

De kosten van het laten reinigen van de zonnepanelen zijn rond de 5 euro per paneel. Meer informatie over het laten reinigen van uw zonnepanelen? Klik hier!

 

Contactformulier 

Adresgegevens:

Van de Ven Glazenwasserij
Merellaan 32 
5427 VP Boekel